<meta name="verify-v1" content="/4r+KbaDPuggU4lXuY78VKseJ7GSLSY29rnY7orfljs=" />Toimitusehdot / Kisakone.com
ETUSIVU Uutuudet Ostamme Toimitusehdot Oma asiakastili Yritys Info Ostoskori UUTISET
Tuoteryhmät
Maksutavat


Posti ja Matkahuolto
Toimitusehdot / Kisakone.com

ToimitusehdotTavara pakataan ja lähetetään samana arkipäivänä , mikäli tilaus viimeistään klo. 16.00 Suomen aikaa. Myymälämme sijaitsee Seinäjoella joka logistisesti erittäin
hyvä sijainti lähettää tavaraa ympäri Suomen. 90 % Suomalaisista asuu alueella jonka Posti tai Matkahuolto tavoittaa vuorokaudessa !

 

Tuotteilla on neljäntoista päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli tuote on ollut paikoillaan palautus oikeutta ei ole. Sähköosilla ei ole palautusoikeutta.

Palautuksista on aina sovittava etukäteen kaupan kanssa , joko puhelimitse tai sähköpostilla. Palautukset lähetetään allaolevilla Matkahuollon tai Postin asiakaspalautus tunnuksilla. Pakettiin mukaan tilinumero johon rahat palautetaan.
Emme lunasta jälkivaatimuksella / postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Mikäli verkkokauppa on lähettänyt vääränlaisen tuotteen , vastaa verkkokauppa rahti kustannuksista. Mikäli asiakas on tilannut vääränlaisen tuotteen vastaa asiakas rahti kustannuksista.

 

Verkkokaupassa on tuotteita jotka sisältävät Alv.n 24 % , ja myös tuotteita jotka ovat marginaali verollisia. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Tilauksen etenemisestä tiedotetaan sähköpostilla. Sopimus syntyy tilausvahvistuksen yhteydessä.

 

 

Suomessa Tilaukset toimittaa Matkahuolto tai Posti seuraavin vaihtoehdoin.


Posti


Smart Post


Hinta lähetykselle 7,50 € aina 30 kiloon asti. Edellyttää että lähetys mahtuu pakettiautomaattiin. Tilausta tehdessäsi voit kassalla valita itseäsi lähimpänä olevan pakettiautomaatin mistä voit lähetyksen noutaa tekstiviestillä tulleella koodilla.Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Postipaketit pakettiautomaatteihin lauantaisin 12:lla paikkakunnalla: Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Porissa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa.

 

 

Posti paketti


Noudettavissa Postin toimipaikasta. Hinta 7,50 €.


Toimitusaika 1-2 arkipäivää.


Postin asiakaspalautus tunnus :637095


________________________________________________________________________________


Matkahuolto lähellä paketti 


Hinta 7,0 € aina 30 kiloon asti.

Nouto Matkahuollosta

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiespisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Anna osoite tilaajan tietoihin, jotta voit valita haluamasi noutopisteen.

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteestä

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen. (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset) , joita on 1200 kautta maan. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

Mikäli lähetyksellä kiire, suosittelemme ottamaan sen oman paikkakunnan Matkahuoltoon ei Kioskiin..

 

 


Matkahuollon asiakaspalautustunnus:9505413
__________________________________________________________________

Tilaus Euroopan maihin.

Kaupastamme on mahdollista tilata tuotteita suoraan Euroopan maihin. Tilaukset lähetetään Fedex pakettina tai Postnord Mypack tai DPD pakettina. Riippuen maasta ja toimituksen koosta. Tilaukset pakataan tilauspäivänä tai seuraavana arkipäivänä. Maksu tapahtuu Paytrail maksunvälittäjän kautta luottokortilla tai Paypal maksuna.


__________________________________________________________________

Tilaukset Euroopan ulkopuolisiin maihin.


Lähetämme tavaraa myös Euroopan ulkopuolisiin maihin. Tällä hetkellä kassalla ei ole rahtivaihtoehtoa. Ottakaa yhteyttä sähköpostilla info@kisakone.fi tai whats up +358440701188. Laskemme hinnan rahdille.

 Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
tilausapu
kartingshop